Posted by on dec 1, 2014 in Egyéb |

Úgy gondolt eddig az üvegre, mint egy egyszerű átlátszó anyagra, mely csupán a fény zavartalan áramlását hivatott biztosítani? Mi  most segítünk más szemmel tekinteni az üvegre! Lásson túl az üveg eredeti funkcióján, és használja egészen más célokra, például dekorálásra!

Cégünk festett üvegek forgalmazásával foglalkozik. Ezek az elemek számtalan területen hasznosíthatóak, és mindennapi életünk során gyakran találkozunk velünk. Az alábbiakban ajánlunk néhány lehetőséget a festett üveg változatos felhasználási lehetőségei közül!

A festett üvegek kiválóan beépíthetők olyan helyiségekbe, ahol a design jelenti a fő szempontot. Különböző bárokban, éttermekben tökéletes választásnak bizonyulhat a festett üveg, mint színes elválasztó elem vagy díszítő berakás, de beépíthető akár kirakatba is a hagyományos, színtelen üveg helyére. Mindemellett ideális választás irodákba a design és elegancia jegyében, továbbá remek megoldás otthonokban is, például térelválasztás céljából.

Tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal festett üveggel kapcsolatos kérdéseivel!

festettuveg.hu

Share Button