Posted by on okt 28, 2014 in Egyéb |

A szépségszalonok, fodrászatok azok a helyek, ahová az ügyfelek szépülni, kicsit kikapcsolódni mennek, így fontos úgy tervezni ezeket a helységeket, hogy esztétikusak és pihentető hangulatúak legyenek. A szépségszalonok akkor tűnnek exkluzívnak, ha sok üveg falfelületet, elválasztót alkalmazunk az üzlethelyiség tervezése, berendezése során.

Az üvegfalak remek térelválasztóként szolgálnak, ha szeretnénk egy már meglévő helyiséget, kisebb teret kétfelé osztani. Ez akkor lehet rendkívül hasznos, ha több helyiségre van szükségünk a már meglévőknél. A festett üvegfalak esztétikus látványt nyújtanak egy szépségszalonban, fodrászatban és árfekvésük is kedvezőbb, mintha egy újabb falat húznánk fel a helyiségben. A festett üvegfal remekül illeszkedik a többi berendezés közé, feldobja a helyiség hangulatát és stílusossá varázsolja szalonunkat, melynek hatására még több vendéget vonzhatunk be.

Ha Ön is szeretne egy esztétikus és jó megjelenésű szépségszalont, fodrászatot, válassza a festett üvegfalakat térelválasztásra és forduljon hozzánk bizalommal elképzeléseivel!

festettuveg.hu

Share Button