Posted by on ápr 30, 2014 in Egyéb |

Az iskola az a helyszín, ahol a gyerekek nap, mint nap megfordulnak, ezért fontos elérnünk, hogy jól is érezzék magukat környezetükben. A falak díszítése mellett érdemes egyedi megoldásokat is választanunk, úgy, mint dekorüvegek kialakítása, festett üvegek elhelyezése a folyosókon, mosdókban, termekben.

Számos iskolát már úgy alakítanak ki, hogy az ajtó félig fából készül, ám a másik fele üvegezéssel van biztosítva, hogy modernebb hatást keltsen. Ilyen esetekben érdemes az ajtót festett üvegből készíteni, hogy még színesebb, játékosabb megoldásokat alkalmazzunk a gyerekek hangulatának javítására. Ha a lépcsőfeljárók korlátai üvegből készültek, azokat is érdemes festett dekorüvegekkel helyettesíteni, hogy megfeleljen a gyerekek ízlésének. A mosdókban is kialakíthatunk dekorüveges megoldásokat, díszíthetjük a tükröket, az ablakokat.

Ha Ön is szeretné, hogy a gyermekek jól érezzék magukat az iskolában és számukra otthonos környezetben lehessenek minden nap, válassza a festett üvegezést az iskola épületében! Kérdéseivel és ötleteivel bátran forduljon hozzánk!

dekorüveg iskolákba

Share Button