Posted by on jan 29, 2014 in Egyéb |

A RAL színrendszer szakmai tervezéshez lett kifejlesztve. A színrendszer 1688 színt tartalmaz és mindegyik árnyalat egy önálló 7 számjegyből álló kóddal van rendszerezve. Ez az elrendezés jelzi a technológiailag mért színárnyalati, fényességi és telítettségi értékeket, ezáltal a harmonikus színkombinációk előállítása egyszerűvé és kényelmessé válik. A RAL színskála 1976-ban tudományos módon felállított rendszer, amely egy nemzetközi színmérő rendszerré vált és napjainkban is elfogadott.

A cégünk által kínált festett üveg felületek a teljes színskála minden árnyalatában választhatóak az igényeknek megfelelően, azonban a kiválasztás során ajánlott a személyes megtekintés a palettáról, mivel a különböző gyártású és típusú monitorokon keresztül az árnyalatok és fényesség igen eltérő lehet.

Tekintse meg a RAL színskálát és válogasson az egyedi igényeinek és elképzeléseinek megfelelően! Ha felkeltettük érdeklődését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes helyszíni tanácsadásunkat, valamint árajánlatunkat!

További információkért keressen minket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Share Button